VSE ZA VRATA - Okovje in izdelki za vrata na enem mestu

STANOVANJSKA VRATA-RJAVA

Protivlomna vrata so izdelana v Belorusiji pod blagovno znamko APECS DOORS. Vrata so prilagojena slovenskim standardom, kar pomeni da se vsa vrata odpirajo noter. Na zalogi imamo dve dimenziji vrat v beli in rjavi barvi s katerimi lahko pokrijemo 95% vseh strank na trgu:
* 860 mm x 2020 mm
* 950 mm x 2020 mm

Dimenzije vrat pomenijo zunanja mera okvirja vrat. Okvir vrat je 55 mm na vsaki strani, kar pomeni, da je vratno krilo dimenzije 750 mm in 840 mm. Po naročilu in z doplačilom je možno narediti vrata z maksimalno širino 1000 mm in višino 2100 mm.

Okvir vrat je narejen z enega dela, kar pomeni, da se vrata ne bodo krivila. Vratno krilo je narejeno z 1,2 mm debele pločevine z dvojno vodoravno in dvojno navpično ojačitvijo ter dodatno ojačitev pri ključavnici. Vrata so polnjena z stekleno volno, ki nudi toplotno in zvočno izolacijo (do 35 dB). Italjanska ključavnico z dvema deviatorja, nudi 6 aktivnih zapahov (4 pri ključavnici, 1 zgoraj 1 spodaj). Na strani pri pantih so 4 pasivni zapahi.

Vratno krilo ima z notranje in zunanje strani MDF ploščo. Možna je izbira med različnimi vzorci in dekorji folije.

Vrata v rjavi izvedbi na voljo brez dobavnih rokov

PONUDBA VKLJUČUJE

Izmero na domu

Montažo vrat (Ljubljana in okolica)

Kljuko Apecs (model H0460)

Cilindrični vložek Apecs serije EC

Kukalo in varnostno rozeto Apecs

DOPLAČILO

Montaža izven okolice Ljubljane

Odvoz starih vrat

Obdelava zidu z zaključnimi letvami

 

 

V primeru, da bi želeli izvedeti več informacij nam pišete na rok@slavecpro.si, nas pokličete na: 031/368/207 ali rešite ANKETO

Imate vprašanja za nas?

Kontaktirajte nas ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje.

Za kakršnakoli tehnična vprašanja in nasvete smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)5 7570 860 ali pa nam napišite sporočilo preko kontaktnega obrazca.