VSE ZA VRATA na enem mestu! Več kot 25 let.

O podjetju

Za vas od leta 1995

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995. V začetku je bila edina dejavnost proizvodnja plastičnega vidnega okovja (kljuke za vrata in okna). 

delavnica

Leto ustanovitve – 1995.

1998

Podjetje začne sodelovati z tujimi dobavitelji, predvsem iz Italije kot uvoznik ter agent za bivše YU trge.

2001

Nabavi se linija za skin pack pakiranje. Pojavi se namreč potreba po embalaži, ki omogoča samopostrežno prodajo, ki zadovoljuje takratne zakonske zahteve glede označevanja porekla, je črtno kodirano in spakirano v logične komplete ter obenem varna za distribucijo.

2002

Podjetje se iz najete pisarne in proizvodnega objekta preseli v lastne prostore.

2003

Nabavi se stroj – CNC obdelovalni center HAAS SUPERMINIMILL. Iz pretežno trgovske dejavnosti se tako podjetje vrača v proizvodnjo in sicer zaradi potrebe italijanskega partnerja/dobavitelja po storitvah rezkanja. Podjetje prične z izdelavo varnostnih ščitov, rozet, nosilcev ročajev itd.

2008

Zaradi večjega obsega dela se nabavi še drugi – zmogljivejši CNC obdelovalni center MORI SEIKI DURAVERTICAL. Podjetje razširi izdelavo rezkanih ščitov še na ohišja za senzorje prstnih odtisov - 2009 – 2013 je svetovna kriza dodobra zaznamovala tudi poslovanje SLAVEC-PRO predvsem na področju prodaje in investicij

2014

Nabavi se CNC gravirno rezkalni stroj GRAVOGRAPH IS 2000. Podjetje začne ponujati storitve laserskega razreza in graviranja ter izdelke – predvsem označbe za vrata. V tem letu se prične tudi sodelovanje z kitajskimi dobavitelji.

2018

Podjetje se poveže z največjim ruskim distributerjem okovja APECS. Zaradi spremenjenih prioritet podjetja se del poslovanja (veleprodaja okovja) prenese na APECS.

2020

Nabavita se dva nova stroja – YAG laser za razrez in FIBER laser izključno za graviranje ter označevanje (dekorativni nameni, rezanje nekovinskih materialov, markiranje v 2D tehniki).

2022

Podjetje prične z izdelavo sistemskega zaklepanja objektov, trženjem izdelkov za kontrolo pristopa ter spletno prodajo vidnega stavbnega okovja.

Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina ta vsa naročila nad 50 €. Možen osebni prevzem

Enostavno plačilo

Plačilo možno po povzetju, predračunu ali s kartico.

Možnost vračila

Niste naročili pravega izdelka? Ni problema, pošljite in  zamenjamo!

logo-6-e1660853889390.png

Spremljajte nas na družbenih omrežjih.

NOVICE

Prejmite obvestila kar na vaš elektronski naslov. Prijavite se.

  E-pošta

  S klikom na prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.

  SLAVEC-PRO

  Selce 17, 6257 Pivka

  Lokacija za osebni prevzem:

  Selce 17, 6257 Pivka

  © [year] Vse pravice pridržane. | VSEZAVRATA