VSE ZA VRATA - Okovje in izdelki za vrata na enem mestu

Podpora

Navodila za montažo kljuk APECS

Navodila so namenjena za kljuke blagovne znamke APECS, vendar šablono se lahko uporabi tudi za ostale dvodelne kljuke. Vse kljuke imajo standardni razmak med vijaki 38 mm. Pri tiskanju pazite da ne spremenite velikost formata, saj šablona ne bo pravilno poravnana.

SJ_Apecs_H-04_Instruktion_En_Hr_Sl

Navodila za montažo kljuk ADAPTA

Navodila so namenjena za kljuke blagovne znamke ADAPTA, vendar šablono se lahko uporabi tudi za ostale dvodelne kljuke. Vse kljuke imajo standardni razmak med vijaki 38 mm. Pri tiskanju pazite da ne spremenite velikost formata, saj šablona ne bo pravilno poravnana.

ADAPTA navodila-šablona za vrtanje

Navodila za pravilno izmero cilindričnega vložka

Za izbiro pravilne dimenzije cilindričnega vložka morate izmeriti dve meri. Pri tem pazite da upoštevate tudi debelino ščita oz. rozete. Vložek ne sme biti čez zgornjo površino ščita/rozete več kot 3 mm. Pri izmeri si pomagajte s spodnjo sliko.

V primeru, da imate cilindrični vložek izven vrat je postopek izmere podoben. In sicer od sredine cilindričnega vložka (luknja za vijak) na obe strani.

Pri izbiri cilindričnega vložka s gumbom bodite pozorni na oznako G saj označuje na kateri strani se nahaja gumb. Primer:

Cilindrični vložek dimenzije: 35G – 40 /Gumb se nahaja na krajši strani.

Cilindrični vložek dimenzije: 35 – 40G /Gumb se nahaja na daljši strani

Imate vprašanja za nas?

Kontaktirajte nas ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje.

Za kakršnakoli tehnična vprašanja in nasvete smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)5 7570 860 ali pa nam napišite sporočilo preko kontaktnega obrazca.