VSE ZA VRATA na enem mestu! Več kot 25 let.

Splošni pogoji

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji zavezujejo prodajalca in kupca, ki so veljavni od trenutka spletnega nakupa.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Podjetje SLAVEC-PRO d.o.o. se zavezuje, da bo vse podatke, ki jih prejme preko obrazca za nakup uporabljali le v naše namene prodaje (račun, predračun) in dostave (vaša lokacija) izdelkov. Vaši podatki ne bodo nikoli posredovani tretji osebi.

PODATKI PODJETJA:

SLAVEC-PRO, proizvodnja in prodaja d.o.o.
Selce 17, Selce, 6257 Pivka, Slovenija
DŠ: 96774096
Matična številka: 5915198000
IBAN: SI56 0510 0801 0834 989 (ABANKA d.d.)
Telefon: 05 7570 860
E-pošta: info@slavecpro.si

POTEK NAKUPA

 1. S klikom na košarico se vam odpre predogled vsebine vaše košarice. Tu lahko povečate ali pomanjšate število izdelkov, ki so že v košarici (okence za vnos količine izdelka). Izdelke lahko tudi odstranite (gumbek X). Na dnu košarice je izpisan znesek nakupa z vključeno dostavo (poštnino). Če ste zadovoljni z vsebino košarice kliknete na gumb Nadaljuj na blagajno.
 2. Odpre se vam drug korak nakupa zaključek nakupa, kjer vpišete vaše podatke in/ali drug naslov dostave. Lahko dopišete tudi opombe k naročilu. Na dnu je dodan še povzetek vašega naročila/košarice, pod njim pa določite na kakšen način boste poravnali račun (po predračunu/plačilu po povzetju). Določite tudi ali vam izdelke dostavimo na željeni naslov ali pa boste izdelke osebno dvignili na lokaciji: Selce 17, 6257 Pivka.

NAKUP IN CENE

Pogodba o nakupu se sklene takoj, ko spletna trgovina VSEZAVRATA pošlje elektronsko sporočilo o prejemu in potrdilu naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen, brez predhodne najave. Dopuščamo možnost nenamerne napake.

NAČINI PLAČILA

 • Po povzetju (naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu)
 • Po predračunu (na podlagi naročila kupec v najkrajšem možnem času prejme predračun. O plačilu nas obvezno obvestite preko elektronske pošte info@slavecpro.si )


DOSTAVA IN ROK DOSTAVE

Pošiljke pošiljamo s Pošto Slovenije, stroške pa prištejemo h kupnini, kar je razvidno iz računa oz. ponudbe. Strošek dostave je 4,70 €.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan.

Brezplačna poštnina je možna za vsa naročila nad 50 €.

Možen je tudi osebni prevzem na lokaciji: Selce 17, 6257 Pivka.

RAČUN

VSEZAVRATA pošlje kupcu e-račun v .pdf formatu na e-naslov kupca.
Kupec mora v primeru plačila preko predračuna preveriti pravilnost podatkov na predračunu.
Kupec mora v primeru plačila po povzetju preveriti podatke že v košarici na spletni strani.

VELJAVNOST PONUDBE

Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV. Nekatere slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Dopuščamo možnost nenamerne človeške napake pri vnosu podatkov.

DOBAVNI ROK 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga do 3 delovne dni po prejetem naročilu. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja, stranko obvestimo o dobavnem roku po elektronski pošti.

OBVEZA PRODAJALCA 

Prodajalec se zavezuje, da bo izročil kupcu blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake. Napaka je stvarna, če izdelek nima lastnosti, potrebnih za normalno uporabo oziroma za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje in bi prodajalcu morala biti znana. Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju prodajalčevih izjav o značilnostih blaga (oglaševanje, predstavitve, navedbe na izdelku samem).

Za stvarno napako se šteje tudi, če izdelek nima lastnosti, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oz. predpisane. Za ugotavljanje odgovornosti za stvarne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.

GARANCIJA

Garancijski rok je naveden pri vsakem izdelku, ki ima garancijo.

VRAČILO BLAGA 

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (dostava).

Ponudnik vrne celotno kupnino takoj po prejetju vrnjenega blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za vračilo blaga nas kontaktirajte na telefon: 05 7570 860. 

PRAVNO OBVESTILO 

Spletna trgovina VSEZAVRATA in vsa vsebina na njej je last podjetja SLAVEC-PRO d.o.o.. Uporaba slik in ostalih vsebin ni dovoljena brez predhodne vednosti in potrditve podjetja SLAVEC-PRO d.o.o..

© 2022 Vse pravice pridržane. | VSEZAVRATA

logo-6-e1660853889390.png

Spremljajte nas na družbenih omrežjih.

NOVICE

Prejmite obvestila kar na vaš elektronski naslov. Prijavite se.

  E-pošta

  S klikom na prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.

  SLAVEC-PRO

  Selce 17, 6257 Pivka

  Lokacija za osebni prevzem:

  Selce 17, 6257 Pivka

  © [year] Vse pravice pridržane. | VSEZAVRATA