VSE ZA VRATA na enem mestu! Več kot 25 let.

Zakaj izbrati kovane kljuke

Kovane kljuke

Zakaj izbrati kovane kljuke?

Ne glede na različne modne trende, kovano okovje še vedno predstavlja prestižno izbiro. Preglejmo, zakaj so kovane kljuke še vedno tako priljubljene.

Kovane kljuke so vzdržljive in obstojne

Ena bistvenih prednosti, zaradi katerih mnogi še vedno prisegajo na kovane kljuke je vzdržljivost materiala. Jeklo je ena najmočnejših kovin in bo ne glede na vse izzive, držalo leta in leta. Jekleno okovje je tudi zelo varno, saj ta močan material zagotavlja, da boste zaščiteni pred raznimi poskusi vloma.

Kovane kljuke
Kovane kljuke so vzdržljive (Vir: ev)

Ne glede na vreme so kovane kljuke večne. Nerjaveče jeklo ne rjavi in se ne obarva zlahka, tako da bo svoj lep sijaj ohranilo leta tudi v najbolj izzivalnih okoljih. Ker material jeklo nima nobenih luknjic, se v takšnih kljukah ne nabira umazanija, zato so kovane kljuke izjemno higienične. S tem razlogom so izjemno priljubljene v prestižnih restavracijah, hotelih…

Ker so kovane kljuke zelo obstojne tudi ne zahtevajo večjih vzdrževalnih del. Ob daljši uporabi so kljuke še vedno močne in obstojne, prav tako ni strahu, da bi jih poškodovali. Za vzdrževanje ne potrebujejo druga kot brisanje z mokro krpo oz. blagim čistilom (detergent). Ne uporabljajte močnih čistilnih sredstev, prav tako jih ne drgnite z grobo krpo, da jih ne opraskate.

Trajnostni material

Ker se v zadnjem času vse bolj ustvarja trajnostno, so kovane kljuke postale toliko bolj priljubljene, saj gre za material, ki ga lahko recikliramo. Če želite narediti nekaj več za okolje, potem izberite kovane kljuke in stavbno okovje ter tako preprečite nastajanje večje količine odpadkov, ko se odločite za menjavo kljuke.

Izjemen dizajn

Bistvena prednost kovanih kljuk je v edinstvenem dizajnu. Deluje masivno, bogato in ima edinstveno barvo, ki deluje zelo prestižno. Poda se lepo v prostor, ki deluje minimalistično, s čimer naredi vrata/okna prav posebej glamurozna. Obliko, barvo in teksturo površine določa predvsem temperatura kovanja. V procesu hlajenja so vratne kljuke v posebej razvitem postopku obdelane s protikorozijsko odporno plastjo, ki ni niti vidna niti otipljiva.

Ponudbo kovanih kljuk si lahko ogledate na tem linku.

KOVANO OKOVJE

V naši spletni trgovini nudimo tudi kovano okovje za okna. Oglejte si ponudbo tukaj.

Kovano okovje
Kovano okovje visoke kakovosti
Nazadnje objavljeno
Kovane kljuke

Zakaj izbrati kovane kljuke

Ne glede na različne modne trende, kovano okovje še vedno predstavlja prestižno izbiro. Preglejmo, zakaj so kovane kljuke še vedno tako priljubljene.

Read More »