CILINDRIČNI VLOŽKI

STANDARDNI CILINDRIČNI VLOŽKI

SELEKTIVNO ODKLEPANJE

Zakaj je sistemsko zaklepanje prava rešitev za vas?

Cilindrični vložki na isti ključ so idealna rešitev ko:
  • se želite znebiti šopa ključev, ker lahko z enim ključem odprete več (vsa) vrata
  • iščete zanesljivo in varno zaklepanje
  • želite preizkušeno in cenovno ugodno rešitev zaklepanja
  • potrebujete nadzor nad ključi in njihovimi kopijami
  • iščete zanesljivo delovanje na dolgi rok
Enostavnost in preglednost

Izberite ustrezno rešitev za vaš dom, poslovni prostor ali vikend. Visoka tehnologija cilindričnih vložkov omogoča funkcionalnost – sami lahko določite kdo bo imel neomejen dostop in kdo bo vstopal le v določene prostore.  Tehnološko dovršeni sistemi so enostavni za uporabo in se lahko v bodočnosti posodobijo:

  • dodajanje novih uporabnikov

dodajanje novih vložkov (razširitve sistema)

Vsestranska uporaba

Cilindrični vložki so zanesljiva rešitev tudi takrat, ko želite z enim ključem zaklepati prostore na različnih lokacijah. Imate poslovne prostore, doma pa več vhodov (na primer klet, balkonska vrata, vhodna vrata)? Imate več vrat v vaših poslovnih prostorih? Cilindrični vložki z sistemskim zaklepanjem omogočajo nešteto možnosti glede dostopanja.

varna hiša

Varnost

Sistemsko zaklepanje vaših prostorov bo poskrbelo za večjo varnost v smislu selektivnega pristopa v določene prostore. Dodatno varnost boste zagotovili z cilindričnimi vložki z protivlomno zaščito. Dostikrat že dejstvo, da imate vgrajen cilinder z visoko stopnjo varnosti odvrne potencialne vsiljivce od poskusov vloma, ker le ti predstavljajo prezahtevno oviro ali pa celo ničelne možnosti za vstop z nasilnim odklepanjem.

Zakaj za izdelavo sistema priporočamo vložke Abus?

Dodatna zaščita cilindričnih vložkov

Nasilno vstopanje – vlom je možno izvesti z vrtanjem, lomljenjem, izvlačenjem jedra itd. Z ustreznimi materiali (trdoto) in izvedbami znotraj cilindričnega vložka lahko take deformacije preprečimo. Tudi točnost izdelave (tolerance) ter mehanska zaščita cilindričnega vložka pripomorejo k večji varnosti. Cilindrični vložek je vsekakor najpomembnejši element varovanja vaših prostorov pred vlomilci.

Lastniška kartica

 Ste med prenovo vašega doma predali ključ izvajalcu in vas skrbi, da bo kopija vašega ključa pristala v nepravih rokah? Brez lastniške kartice nihče ne more narediti kopije!

lastniški profil
Lastniški profil

Cilindrični vložki z lastniško kartico imajo patentirane profile ki zagotavljajo, da se do preteka patentne zaščite identični profili ne pojavijo na prostem trgu. To pomeni, da vam kopijo ključa lahko izdela le pooblaščeni imetnik ustreznega profila – surovca. To vam daje (poleg lastniške kartice) dodatno garancijo, da nepooblaščeno kopiranja ključa ni možno.

Jamstvo

Cilindrični vložki nemškega proizvajalca ABUS imajo 5-letno jamstvo. Ob pravilnem vzdrževanju in strokovni montaži pa so praktično neuničljivi. Pravilna montaža pomeni, da se ključ med zaklepanjem oziroma odklepanjem obrne brez pretirane sile.

SLAVEC-PRO

Selce 17, 6257 Pivka

Lokacija za osebni prevzem:

Selce 17, 6257 Pivka

© Vse pravice pridržane. | VSEZAVRATA

2024